Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο ηλιακός φορτιστής Solar Kindle

Η θήκη-ηλιακός φορτιστής για τον ηλεκτρ.αναγώστη Kindle

Ένας ηλιακός φορτιστής που είναι παράλληλα και προστατευτικό κάλυμμα θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά στις 15 Ιανουαρίου. Είναι το Solar Kindle που εξέλιξε η εταιρεία Solar Focus. Δεν χρειάζεται την ηλεκτρική ενέργεια. Ο ήλιος του αρκεί. Διαθέτει μπαταρία που επίσης φορτίζεται ηλιακά και παρέχει στον αναγνώστη σας ενέργεια τριών μηνών. Και σε μπουντρούμι να σας κλείσουν εσείς θα μπορείτε να διαβάζετε. Καθότι διαθέτει κι ένα φωτάκι Led με αυτόνομη ενέργεια τριών ημερών πριν καταφύγει στη μπαταρία. Δηλαδή 93 μέρες στο μπουντρούμι, ε, καλά είναι για ένα ραδιενεργό τέλος του κόσμου. Δεν ξέρω πως θα τρώτε και θα πίνετε πάντως θα μπορείτε να διαβάζετε! Τι, όμως; Εφόσον η συσκευή είναι Kindle θα διαβάζετε μόνο ότι σας έχει πουλήσει η Αmazon.com. Την πατήσατε. Θα ακολουθείτε το χόϊ πολλόϊ, που λένε και οι Εγγλέζοι. Πάντως για 80 δολλάρια είναι καλός και χρήσιμος ο φορτιστής. Αλήθεια, εσείς τι βιβλία θα είχατε μέσα για αξέχαστες ώρες στο μπουντρούμι;

2 σχόλια:

  1. Πάντως, η μπαταρία του Kindle διαρκεί έτσι κι αλλιώς εβδομάδες, άρα δε νομίζω ότι έχει νόημα ένας τέτοιος φορτιστής/θήκη. Αντίθετα, για κινητά π.χ. θα τον έβλεπα χρήσιμο. Άσε και το άλλο: $79 ή $109 η συσκευή και $80 η ...θήκη δεν πολυλέει!

    (BTW, η κατασκευάστρια εταιρεία λέγεται SolarFocus. Θα έγινε κάποιο μπέρδεμα με το TechCrunch, ένα από τα site που είχαν την είδηση)

    Φιλικά,
    eAnagnostis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο Michalis, είναι η Solar Focus, το διόρθωσα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή